Ensilipastuksella-näytelmän hahmot istuvat yhdessä sohvalla ja riehakoivat.

PahkiSpeksi 2024 esittää:

Ensilipastuksen tuo ihailevalle yleisölle maailman paras oululainen fiktiivinen speksitelevisiokanava PahkiTV. Pulmista huolimatta jaksojen lopussa kaikki meneekin parhaiten päin.

Jakso 69: Ryyppy rakkaudessa

Yliopistokaupunni Oulu, vuosituhannen vaihteessa...

Sipe ja Keke ovat eronneet viime jaksossa täydellisen hämmennyksen keskellä. Keke siksi, että hän ei varmasti ikinä koskaan milloinkaan voi olla mitä Sipe haluaa (joten näin on parempi). Sipe sen sijaan ei ole varma yhtään mistään, paitsi että hänet on juuri jätetty (ja mikä tahansa olisi ollut parempaa kuin se)!

Ex-kumppanusten parisuhdehaava ei ehdi edes umpeutumaan, kun syksyn tuoma fuksi Kirsikka löytääkin itselleen loven Sipen kainalosta. Kirsikan ja Sipen lempi leihahtaa niin, että meno kantakuppilassa käy tuskaisan tukalaksi.. Etenkin katuvan Keken mielestä!

Kirsikka-Sipe-Keke-kolmiodraaman äitymistä seuraavat katsojien muut lempihahmot: Emppu mielellään baaritiskin takaa (josta voi tarjoilla oluiden lisäksi elämänviisauksia); kun taas Tapsa ennemmin koittaa päästä herkulliseen parisuhdedraamaan sisälle. Sen sijaan Keken kämppis Patrick viisveisaa tapahtumista. Eikö kukaan tajua, että jos kaikki olisivat vain kavereita ja auttaisivat niin Patrickista tulisi vihdoin rikas!?

Mikä speksi?

Speksi on vanha pohjoismainen opiskelijaperinne – improvisaatiota hyödyntävä musiikkiteatteriesitys, jonka kulkuun juuri sinä voit vaikuttaa huutamalla OMSTART! Ensilipastuksella on järjestyksessään yhdestoista oululaisen kaikille avoimen PahkiSpeksin tuotanto, jonka tekemisen on mahdollistanut huima joukko lahjakkaita ihmisiä. Lisää speksiydestä voi lukea PahkiSpeksin pääsivuilta.

Esitysten tiedot

Esitykset pidetään Tullisalilla. Esityksissä on yksi väliaika ja esitykset jatkuvat kunnes omstartit loppuvat. Arvioitu kesto on omstarteineen noin kolme tuntia. K-18 näytöksissä on anniskelu ennen esityksiä sekä väliajalla.

Fyysinen lipunmyynti aloitetaan Tullisalilla tuntia ennen esityksen alkua.

Jos olet ostanut lipun etukäteen, saavuthan paikalle puoli tuntia ennen esityksen alkua jouhevaa lipuntarkastusta varten!

Näytösajat

Liput

Esityspaikka

Tullisali
Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

Saapuminen:

Saapuminen linja-autolla: