Ensilipastuksella-näytelmän hahmot istuvat yhdessä sohvalla ja riehakoivat.

Tutustu hahmoihin!

Sipe

Sipe (Elisa Tahkola)

Arkeologian 4. vuoden opiskelija ja hönö humanististen tieteiden kandidaatti.

Juuri äsken Sipen parisuhdekuviot heitti häränpyllyä ja elämän punainen lanka sinkosi saavuttamattomiin. Mistä ja mitä tärkeiten kenestä löytyy korvaava esikoiskumppani? Ja, öö, mielellään joku, joka kestää kiusallisuutta.

Sipe

Keke (Joakim Leppälä)

Fysiikan 2. vuoden opiskelija, jolle tunteiden ääripäät ovat arkipäivää.

Koko elämänsä mittaisen tragedian päähenkilö, joka on juuri eronnut suutuspäissään Sipestä. Nyt katumus kolkuttelee ja Kekestä tuntuu kuin hän olisi kuorma-auton yliajama. Nyt on pakko tarttua härkää sarvista ja nieltävä karvas kalkki; sillä jos Kekellä jää luu kurkkuun, niin ottaa ohraisesti! Ai, niin ja Patrickin kämppis.

Sipe

Patrick (Tuukka Suhonen)

Ännännen vuoden sähkö-kone-tuotanto-ympäristö-prosessiteekkari ja äkkirikastumisen tee-se-itse-mies.

Se kaikkien toiseksi paras kaveri, jonka mieltä on mahdotonta muuttaa. Patrick aikoo ampaista itsensä köyhyysrajalta suoraan huippurikkauksiin, mutta kaikki tuntuu aina menevän äänennopeudella ojasta allikkoon. Keken kämppiksenä hänestä on tullut lähes immuuni muitten kärsimyksille.

Sipe

Tapsa (Aleksi Niskavaara)

Kauppatieteiden maisteri ja valpas vuokraisäntä.

Kun talossa tapahtuu, on Tapsa haukkana paikan päällä (ellei ollut jo) vainuamassa mistä kenkä puristaa ja josko uudet tuulet puhaltavat asunnoissa. Pieni juoru ei vielä ole ketään tappanut ja välillä sen siivittämänä pääsee paljastamaan kauppatieteelliset kynnet. Empun paita.

Sipe

Emppu (Juulia Herukka)

Oululainen moniosaaja, poikkitieteilijä, ravintoloitsija ja suomi-sarkasmi-suomi-tulkki.

Emppu tietää miten asiat on, eikä se siitä muutu vaikka voissa paistaisi. Elämän totuudet tulevat kuin apteekin hyllyltä ja jos on joku ongelma, niin Emppu ei saata olla gynekologi, mutta voi vilkaista. Osaamisen taustalla on kokemusasiantuntijuus tuhannen ja yhden alan kesken jättämisestä. Tapsan peppu.

Sipe

Kirsikka (Itu Torvinen)

Musiikkikasvatuksen fuksi kaukana kotoa.

Kirsikka on kuin äklömakea ilopilleri, joka myös todistaa vanhan totuuden: Määrä tekee myrkyn. Kaukaa matkannut opiskelijanalku ottaa avosylin vastaan aivan kaiken, sekä kenet vaan ja vielä kaikenkarvaiset kokemuksetkin! Kokemukset, joista osa ei ole heikkohermoisimmille!