Tahtojen Sota

Hahmot

Teeo & Astro Laika

Astro & Teeo Laika

Järjestelmällisyyttä rakastava Teeo Laika toimi pitkään S.U.P.O:n analyytikkona. Varovaisen ja analysoivan luonteensa vuoksi vauhdikkaat avaruuseikkailut eivät maistu Teeolle, tosin hän on kumppaninsa Astro Laikan mukana joutunut mitä vaarallisimmille reissuille. Kun Teeo vihdoin pääsi eläkkeelle, hän oli onnensa kukkuloilla. Hengenvaaralliset hurjastelut saivat jäädä historiaan ja Teeo sai rauhoittua kotiin katsomaan avaruusoopperoita ja suunnitelemaan oman kanttiinansa perustamista. Ainakin kunnes hänet vedetään taas mukaan uuteen avaruusseikkailuun.

Astro Laika on tunnettu universumin laajuisesti A-luokan avaruusseikkailijana, sekä yhtenä S.U.P.O.:n menestyneimmistä agenteista. Hurja meno ja vaaralliset tilanteet sopivat Astrolle kuin nyrkki silmään, joskin toiminta edeltää usein harkintaa tehtäviä suorittaessa. Nykytilanne ei kuitenkaan ole aivan yhtä vauhdikas. Entisen työparinsa ja nykyisen elämänkumppaninsa Teeo Laikan toiveesta, pariskunta on siirtynyt viettämään rauhaisia eläkepäiviä. Aivan liian rauhaisia jos Astrolta kysytään. Mikään ei voisi puuduttaa ammattiseikkailijaa enempää kuin rutinoitunut elämä, eikä avioliittokaan ole enää parhaassa jamassa. Siksi mahdollisuus vielä yhteen viimeiseen avaruusseikkailuun onkin hänelle tervetullut yllätys.

Alexa "AK" K4-PU

Alexa 'AK' K4-PU

Alexa K4-PU eli kavereiden kesken AK on androidi, aluksenasentaja sekä Astron ja Teeon pitkäaikainen ystävä. Laikoilla on tosin hiukan tapana pyytää ystävältään palvelusta toisensa perään. ja kroonisena joojoo-miehenä AK:n on ollut hankala kieltäytyä. Nyttemmin AK ja hänen rakas aluksensa Kuukulkija ovat hetken päässeet huokaisemaan helpotuksesta Laikojen eläköidyttyä. Mutta kun kutsu taas käy, on konflikteja välttelevän humanoidi-botin mahdotonta sanoa ei, sillä kyllähän koneystävä hädässä tunnetaan!

Lizopri

Lizopri

Tämä kiiltävänahkainen lisko ja hänen aikeensa ovat kaikille mysteeri, kukaan ei tiedä miten ja milloin hän on ilmestynyt Galaksian pääkaupunkiin. Omien sanojensa mukaan hän on avaruuden kätevin ryölisko. Lizopri toimii agenttina omassa agenttitoimistossaan, jossa tosin on ollut viimeaikoina hieman hiljaista. Mutta pian alkaa tapahtua, hän pääsee hyvien puheenlahjojensa ja itsevarman kuorensa avulla osaksi mielenkiintoista tehtävää. Tämän aikana hän aiheuttaa sekä ihastusta että vihastusta kanssakulkijoiden keskuudessa.

Jupiter Ultra

Jupiter Ultra

Suuren Universumin Puolustus Operoijien viimeisin ja pitkäikäisin operatiivinen mestari JUPITER ULTRA on huippusaavutus linjassa geneettisiä superhallinnollisia byro-olentoja, jotka erheettömästi takaavat toimistopalatseistaan Galaxiasta intergalaktisen rauhan. Jupiter Ultran menestyksen takana on hänen puhdas urakeskeisyytensä, haluttomuus maailmankaikkeuden yliherruuteen, agenttipääoman managerointikyky ja säännöllinen sukiminen.

Loordi Väyrynen

Loordi Väyrynen

Jossain päin avaruutta piilotteleva Loordi Väyrynen aiheuttaa kaikessa salaperäisyydessään muissa sekalaisia tuntemuksia raivosta ihailuun. Tämä planeetta Maan viimeinen ihminen on pakonsa jälkeen joutunut kasvattamaan ympärilleen kovan ulkokuoren, jonka laskemiseksi vaaditaan valtavasti luottamusta. Vaikka Väyrynen onkin tympääntynyt maailmankaikkeuteen ja näyttää sen mielellään kohtelemalla muita välinpitämättömästi, kaipaa hänkin kenties ystävää, jonka kanssa voisi vielä joskus näyttää aidot tunteensa.

Tahtojen Sota

Tekijänoikeudet: PahkiSpeksi 2022,
Grafiikka: Saara Koskinen, Kuvitus: Siri Kerola , Koodaus: Mauri Miettinen