PahkiSpeksin näytöskausi on tältä erää ohi
Uutta speksiä aletaan kohtapuoliin tekemään, pidä silmät auki tiedotusta varten, sillä speksissä tarvitaan paljon osaavia ja vähemmän osaavia käsiä erilaisiin hommiin!

---------------------------------
Mitäs muuten puuhaillaan?

Lue spekin blogista, mitä tiimeillemme kuuluu.
Blogiin ->

---------------------------------
Jäsenlomake on tässä Riku

Mistä kaikki alkoi? Mikä PAHKI ry?

PahkiSpeksi on vuosittain tuotettava oululainen poikkitieteellinen speksi. PahkiSpeksin tuotannosta vastaa PAHKI ry.

PahkiSpeksi vuonna 2013 oli Oulun ensimmäinen poikkitieteellinen koskaan toteutettu speksi. On huhuttu, että speksiä olisi yritetty tehdä jo monta kertaa aiemminkin, mutta ikinä aiemmin projektia ei ollut saatu päätökseen. PahkiSpeksi 2013 oli poikkeus aiempaan sääntöön ja räjäytti salin ihanilla tekijöillään!

Ensimmäisen kerran PahkiSpeksiä suunniteltiin keväällä 2011. Ensimmäisen käsikirjoituksen ensimmäinen luonnos laadittiin samaisena kesänä ja käsikirjoitusta hiottiin seuraava talvi ja kesä. Pienen käsikirjoitustiimin haaveissa oli mahtipontinen show täynnä karismaa ja hyvää mieltä. Monta kertaa projekti uhkasi hukkua velvollisuuksien sekaan, mutta viimein tiimi löysi itselleen aikaansaavan vetäjän, jonka johdolla PAHKI ry perustettiin kesällä 2012. Päämäärä silmissä kiiluen PAHKI ry:n tiimi keräsi ympärilleen entistä enemmän innokkaita ihmisiä, ja sieltä se tuli: ensimmäinen oululainen poikkitieteellinen speksi keväällä 2013.

PAHKI ry tuottaa joka vuosi upouuden PahkiSpeksin yleisön iloksi.