Lisätietoa / UKK

Miten istumapaikat salista jaetaan?

Sali on jaettu seitsemään sektoriin. Kun ostat lippua, valitse mille sektorille haluat istumaan. Lipunmyyntivastaava jakaa (plaseeraa) paikat ostajille. Helmikuussa ostettujen lippujen plaseeraus suoritetaan kaikki kerralla helmi-maaliskuun vaihteessa. Plaseerauksessa pyritään siihen, että aiemmin ostetut paikat plaseerataan sektorilla keskemmäksi/edemmäksi, ja viimeiset menevät reunoille/taakse. Eli nopeat pääsevät parhaille paikoille. (Pahkispeksiläiset pyritään plaseeraamaan käytävien lähelle).

Voinko ostaa samalla kertaa lippuja moneen eri näytökseen?

Kyllä voit – lippukauppa toimii tavallisen nettikaupan tavoin, eli voit lisätä ostoskoriin lippuja eri näytöksistä ja lopuksi siirtyä kassalle maksamaan kaikki kerralla.

Pääsenkö kaverin kanssa vierekkäin?

Kaikki yhtenä ostona hankitut liput (samalta sektorilta) pyritään plaseeraamaan vieretysten.

Milloin ja miten saan lippuni?

Lippu lähetetään sinulle sähköpostitse pdf-tiedostona. Helmikuussa ostetut liput lähetetään helmi-maaliskuun vaihteessa. Maaliskuussa ostetut liput lähetetään muutaman päivän viiveellä ostosta – kuitenkin hyvissä ajoin ennen näytöstä. Jos et ole saanut lippuasi, tarkista ensin roskapostikansio. Tarvittaessa ota yhteys lipunmyynti[ät]pahki.fi

Miten lippua käytetään?

Lippu tulee esittää saliin mentäessä joko paperitulosteena tai vaikkapa puhelimen näytöltä.

Voinko vaihtaa/palauttaa ostamani lipun?

Lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (paitsi siinä tapauksessa, että koko näytös perutaan, mikä on hyvin epätodennäköistä).

Onko saatavilla pyörätuolipaikkoja?

Kyllä on, salin takarivissä oven lähellä on kolme pyörätuolipaikkaa. Ne eivät ole myytävänä tässä lippukaupassa, joten jos tarvitset sellaista, ota yhteyttä lipunmyynti[ät]pahki.fi. Vaikka lippukaupan mukaan näytös olisi loppuunmyyty, pyörätuolipaikkoja voi silti olla vielä vapaana.

Kauanko näytös kestää?

Näytöksen pituus riippuu yleisön omstart-huutojen määrästä. Arvioitu kesto on noin kolme tuntia. Näytökseen sisältyy yksi väliaika.

Saako lippuja mistään muualta? Ja myydäänkö niitä ovelta?

Suunnitelmissa on järjestää lipunmyyntitilaisuuksia, joista lippuja voi ostaa käteisellä tai korttimaksulla. Näistä tiedotetaan lisää myöhemmin. Myös ovelta myydään lippuja tuntia ennen näytöstä (ellei näytös ole loppuunmyyty).

Onko esityksessä ikärajaa?

Suomalaisen ikärajasuosituksen mukaan speksi on K-12, mutta suosittelemme speksiä yli 16-vuotiaille. Speksin tarina sisältää räävitöntä kielenkäyttöä, päihteidenkäyttöä sekä voimakkaita kohtauksia.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com